PAMETNO ULAGANJE: U Njemačkoj predstavljena ponuda ulaganja u nekretnine u Hrvatskoj

U okviru Večernjakove manifestacije za nagradu Domovnica u Bad Homburgu, Tatjana Tošić, vlasnica agencije za posredovanje nekretninama Chic Resort Residences, održala je prezentaciju nekretnina u Hrvatskoj.

U ovom trenutku tržište nekretnina u Hrvatskoj je u uzlaznoj putanji te postoji niz mogućnosti za investiranje u nekretnine koje daju puno veći povrat investicije od nekih drugih ulaganja, rekla je Tatjana Tošić koja je prezentirala ulaganje u one najatraktivnije nekretnine s hrvatske strane Jadrana.

Tako je predstavila mogućnost ulaganja u jedinstvene Rezidencije Senia, koje se nalaze u sklopu Falkensteiner Punta Skala resorta u Petrčanima kod Zadra i predstavljaju tzv. ‘bezbrižne’ nekretnine odnosno nekretnine s organiziranim uslugama održavanja, čišćenja i najma.

Predstavila je također i luksuzne apartmane u privatnom kompleksu na otoku Murteru; luksuznu vilu u izgradnji koja se prostire na 2000 m2 zemljišta te se nalazi među vinogradima jedne od najpoznatijih istarskih vinarija te rijetku priliku za investiranje u luksuzne vile ili boutique hotel u Orašcu kod Dubrovnika.

Prenosi Fenix Media…više na linku https://fenix-magazin.de/foto-pametno-ulaganje-u-njemackoj-predstavljena-ponuda-ulaganja-u-nekretnine-u-hrvatskoj531/