Uspješno predstavljanje Crvene Luke iz Biograda na Moru u Münchenu

Na najvećem europskom sajmu nekretnina i investicija Exporeal u Münchenu svojom ponudom uspješno se predstavila jedina hrvatska tvrtka na Sajmu Crvena Luka Hotel & Resort iz Biograda na Moru.

Štand Crvene Luke tijekom utorka je posjetio i generalni konzul RH u Münchenu Vladimir Duvnjak. Tom prigodom, predstavnici Crvene Luke, na čelu sa vlasnikom Pierom Paolom Prodiem te konzultanticom za marketing i prodaju rezidencija Tatjanom Tošić, su upoznali generalnog konzula sa mogućnostima ulaganja koje nudi Crvena Luka.

U utorak uvečer u Generalnom konzulatu RH u Münchenu, a tijekom nastupnog obraćanja novog generalnog konzula Vladimira Duvnjaka, predstavnicima poznatih hrvatskih tvrtki te predstavnicima hrvatskih stranaka iz Münchena i Bavarske,  hrvatskih udruga, zajednica i klubova je predstavljena i ponuda Crvene Luke te prikazan kratki film o dočeku hrvatske nogometne reprezentacije u Zagrebu.

Tijekom svog obraćanja Duvnjak je rekao kako mu je drago što je ponovno u Münchenu, gdje je već bio generalni konzul, te da će nastojati nastaviti uspješan rad tog generalnog konzulata kojeg je donedavno jako uspješno vodio generalni konzul Petar Uzorinac, koji se vratio u Zagreb na novu dužnost.

Read more…