‘Uz moje savjete ljudi lakše prodaju svoje vile i apartmane’

INOVATIVNI MODEL Poduzetnica Tatjana Tošić savjetuje investitore oko prodaje i marketinga nekretnina koje se, kako kaže, same otplaćuju, a vlasnicima donose profit

Za otvaranje uspješne tvrtke potrebni su vizija i san u koji vjerujete, a započeti se može i uz posao koji vam trenutačno služi za plaćanje računa, tvrdi Tatjana Tošić, vlasnica i direktorica tvrtke za investicijske nekretnine Chic Resort Residences.
Osječanka je ideju za tvrtku dobila kroz rad s nekretninama. Nekoliko godina radila je kao generalni menadžer ronilačkog resorta Plantation Beach Resort na Karipskom otočju, a 2003. godine vratila se u Hrvatsku.

– Sa suradnicima sam u Dubrovniku otvorila jednu od prvih agencija za posredovanje nekretninama, a nakon nekoliko godina uspješnog poslovanja ušli smo i u partnerstvo sa svjetskom tvrtkom za nekretnine Savills International. Razvijala sam poslovanje po cijeloj Hrvatskoj, a mentori su mi bili najveći britanski stručnjaci za prodaju i marketing. Nakon toga je uslijedila recesija na tržištu nekretnina, ali i pomalo sam osjećala zasićenje dosadašnjim radom te se okušala kao direktorica marketinga i prodaje nekretnina u dubrovačkim Vrtovima Sunca – priča Tatjana koja je diplomirala menadžment turizma na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu.

Read more…