Tatjana Tošić izgradila svjetsku karijeru i u Hrvatskoj razvija inovativni model ulaganja u turističke nekretnine

Tatjana Tošić stručnjakinja je u području nekretnina, a svoj know-how  je izgradila kroz 15-ogodišnje radno iskustvo na domaćem i inozemnom tržištu. Kroz svoju tvrtku Chic Resort Residences savjetuje investitore kakve nekretnine graditi, kako najbolje pozicionirati i promovirati projekt te koja su ciljana tržišta i skupine kupaca.

Mentori iz vodećih nekretninskih tvrtki

Rođena Osječanka diplomirala je manadžment u turizmu na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu odakle ju je njezina strast za putovanjima i upoznavanjem novih kultura vodila po cijelom svijetu. Do navršene 25-e godine proputovala je većinu svijeta i bila na svim kontinentima, pa ju je tako njezina mladost i smjelost odvela do Karipskog otočja gdje je radila kao generalni menadžer ronilačkog resorta “Plantation Beach Resort”.

„Moje radno mjesto se nalazilo doslovce u raju na malom otočiću sa bijelim pješčanim plažama u nacionalnom parku “Cayos Cochinos” u karipskom dijelu države Honduras. Vlasnik resorta je bio bogati Njujorčanin koji me naučio osnovama biznisa s nekretninama u kojem se i sam obogatio“, priča.

Read more…